Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

AK Parti İlçe Başkanı Sever: İlçemize gelecek hizmetlerin önünü tıkayan olmadık”

AK Parti İlçe Başkanı Sever:  İlçemize gelecek hizmetlerin önünü tıkayan olmadık”

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ilçe ve ilçe halkının yararına olacak yatırımlara destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ilçe ve ilçe halkının yararına olacak yatırımlara destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
“2009-2014 arasında Erdek Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Aysan’ın başkanlık yaptığı dönemde, 2014 yılına ait belediye bütçesinin görüşüldüğü 2013 yılı belediye meclis toplantısında, belediye meclisinde CHP’li meclis üyelerinin sayısal çoğunluğu kullanarak ilçeye yatırım getirilmemesi için AK Parti grubunun onaylanmasını istediği 2014 bütçe rakamının CHP grubunun itirazı sayesinde onaylanmadığını hatırlatan Sever, “Halkımız hizmetlere kimin engel olup olmadığını çok iyi biliyor” dedi.
2009-2014 döneminde meclisteki sayısal çoğunluktan güç alan CHP’li belediye meclis üyeleri bu şekilde davranırken, Balıkesir’in büyükşehir olmasıyla bütçenin onaylanmak üzere gönderildiği Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinde, AK Parti grubunu Büyükşehir Meclisinde sayısal çoğunluğa sahip olmasına karşın, bütçenin Erdek Belediyesi’nden gönderilen bütçe rakamında oynama yapılmadan aynen onaylandığını belirten Sever, AK Partililerde yatırımları engelleyecek anlayışın olmadığının altını çizdi.

Sever: “CHP’li yerel yönetimden hizmet bekliyoruz””
Hüseyin Aysan’ın belediye başkanlığı döneminde, sabahtan akşama kadar elinde fotoğraf makinasıyla gezerek yerel yönetim tarafından yapılan çalışmaları fotoğraflayıp şikayet edenler gibi asla olmayacaklarına vurgu yapan Sever “Bizler onlar gibi şikayet mekanizmasını kullanmayacağız. Halkımız yerel yönetimden hizmet bekliyor. Bizlerde halkımız gibi CHP’li yerel yönetim tarafından hizmet üretilmesini bekliyoruz. İktidar partisinin temsilcileri olarak ilçemize yapılacak her türlü yatırıma da destek vermeye hazırız” diyerek sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli